Over mij

Mijn naam is Ilse

Opvoeden is echt niet altijd gemakkelijk en soms gewoon een hele zware klus……  Zeker als je (vermoed dat je) een Hooggevoelig kind met een Sterke wil hebt. Ik kan jullie echt verder helpen; je merkt al verbetering na ons eerste gesprek!
Om me te specialiseren in HG&SW (Hoog Gevoelig & een Sterke Wil) heb ik  de opleiding tot specialist Hooggevoeligheid en Sterke wil, 4e graad, afgerond. Mijn opleiders waren Janneke van Olphen, psycholoog en auteur van het boek ‘Het hooggevoelige kind met een sterke wil’ en Arienne Klijn, psycholoog, gezinstherapeut en auteur van het boek: ‘Maak kennis met je Innerlijke familie’.
Door deze gedegen opleiding kan ik jou/ jullie helpen, weer te zien dat je een kind met prachtige karaktereigenschappen hebt. En dat is toch wat je graag wilt?

In de loop van mijn leven ben ik naast ervaringsdeskundige Hooggevoeligheid & Sterke wil opvoeden, ook steeds deskundiger geworden op het gebied van kinderen in echtscheidingssituaties en samengestelde gezinnen. Door mijn eigen samengestelde gezin met 5 kinderen, door er veel over te lezen, door workshops te volgen en gespreksgroepen met dee thema te leiden. 

Ik ben lid van de Community van HG&SW specialisten, wat betekent dat mijn deskundigheid en kennis steeds op niveau blijft, door het volgen van diverse workshop door het jaar heen en door regelmatig intervisie met mijn collega’s te organiseren.

Dankzij de Community beschik ik over een heel netwerk van collega’s met wie ik zonodig ruggenspraak kan houden. En  ik heb de beschikking over een bibliotheek gevuld met heel veel informatie over dit onderwerp. Zodat jij als opvoeder er van op aan kan, dat ik vakbekwaam ben. En daar word jij en het kind dat je opvoedt, blij van!

Graag kom ik met je in contact; je hoeft het echt niet allemaal alleen te doen!

Mail of bel me gerust:

06 37 43 15 81 
ilse@opvoedondersteuning.info

Praktijkgegevens:
Ilse Hartman
Opvoedondersteuning Zutphen
Anna de Waallaan 13
7207 GV Zutphen

BTW nr: NL003039707B08